

2024 Executive Health Care Conference | Thursday, November 7, 2024

Time	Session	Duration
7:00 a.m.	Registration check-in and breakfast	60 mins
8:00 a.m.	Conference Kick-off and Welcome Brian Conner, Conference Emcee & Partner, Moss Adams	15 mins
8:15 a.m.	Thriving Under Risk: What's Working in Value-based Care As CMS moves toward its goal of having 100% of Medicare beneficiaries and the majority of Medicaid beneficiaries participating in value-based care by 2030, all health care providers will need to participate in value-based care in the near future. Hear from leaders who are succeeding in risk-sharing. • Anas Daghestani, MD., CEO and President of Austin Regional Clinic • Gabriel Drapos, COO & CCO, Pearl Health • Melanie Matthews, MS, CEO, Physicians of SW Washington and President, MultiCare Connected Care • Moderated by Susan Dentzer, President & CEO, America's Physician Groups	60 mins
9:15 a.m.	 Removing Barriers to Patient Access: Success Stories in Tackling the Ambulatory Care Access Crisis Learn how optimizing your current capacity can transform your organization. Brendan Lloyd, Chief Administrative Officer, Providence Clinical Network, Providence St. Joseph, Southern CA Krista Hollinger, COO, Planned Parenthood of Orange and San Bernardino Counties Lucy Sutphen, MD, MACP, Internist and Consultant Marnee Iseman, Moderator, Partner, Health Care Consulting Lean Practice Leader, Moss Adams 	
10:15 a.m.	Networking Break	



HEALTH CARE CONFERENCE				
	Keynote Feature: Political Point-Counterpoint			
	Engage with this dynamic political powerhouse duo as they predict where health care policy and politics are headed immediately following the 2024 US presidential election.			
4:00 p.m.	 Val Demings, Former US Representative (D, FL) 	90 mins		
	• Kevin McCarthy, Former Speaker of the House (R, CA)			
	 Moderated by Brian Conner, Partner, Health Care Consulting Industry Group Leader, Moss Adams 			
5:30 p.m. – 7:00 p.m.	Happy Hour Reception with Keynotes	90 mins		



Day Three | Friday, November 8, 2024

2024 Executive Health Care Conference

Time	Session	Duration
7:45 a.m.	Breakfast	60 mins
8:45 a.m.	Economic Forecast for 2025 Presented by Christopher Thornberg, Ph.D., Beacon Economics	60 mins
9:45 a.m.	Break	15 mins
10:00 a.m.	 Data Breach Legal Perils: Causes, Executive Actions Jeffrey Vinson, Executive Cybersecurity Advisor, Celerium Karl Kotalik, Chief Solutions Officer, Celerium Troy Hawes, Managing Director, Cybersecurity, Moss Adams Moderated by Jennifer Urban, Partner & Co-chair of Foley & Lardner's Cybersecurity & Data Privacy Practice. 	60 mins
11:00 a.m.	 Tackling the Health System Efficiency Problem Collectively with Al: An Enterprise-Wide Approach Brenton Hill, Head of Operations and General Counsel, Coalition for Health Al (CHAI) Demetri Giannikopoulos, Chief Transformation Officer, Aidoc Ashley Weber, MHA, VP, IS Ancillary Services, Ochsner Health Moderated by Larry Vernaglia, Partner, Health Care Lawyer & Department Chair Industry Teams Department, Foley & Lardner 	60 mins
12:00 p.m.	Conclusion	